Lasiterassit

Näyttävä Glasluckan-terassilasitus kotiin | Tampere, Hämeenlinna, Pirkanmaa, koko Suomi

Lasitettu terassi on kuin toinen olohuone, jossa voit nauttia luonnon raikkaudesta huoletta, suojassa sateelta, tuulelta, pölyltä ja lumelta. Terassilasitus laajentaa terassisi käyttömahdollisuuksia, säästää lämpöenergiaa sekä vähentää meluhaittoja. Samalla se lisää asumismukavuutta ja nostaa asunnon arvoa. 

Suomen Glasluckan Oy toimittaa ja asentaa lasiterasseja pääasiassa Tampereen ja Pirkanmaan sekä Hämeenlinnan ja Kanta-Hämeen alueella – jälleenmyyjämme ympäri Suomen! Lasiterassimme soveltuvat erinomaisesti sekä vanhoihin että uudisrakennuksiin, joten voit hankkia terassilasitukset samalla kertaa sekä kotiisi että kesämökillesi.

Kestävä lasiterassi Suomen olosuhteisiin

Kestävä ja näyttävä Glasluckan-lasiterassi on valmis kokonaisuus, josta löytyy kaikki tarvittava korkealaatuiseen lasiterassiin: liukuvat ja kiinteät lasiseinät, runkorakenteet ja lasikatot sekä liukuvat ja saranoidut ovet, myös lukollisina vaihtoehtoina. Toimintavarma terassilasitusjärjestelmä liukuu kevyesti suojattujen kuulalaakerien varassa ja sen liukuelementit voi siirtää sivuun niin kesällä kuin talvella.

Glasluckan-liukulasitus – taattua laatua


Glasluckan-liukulasitus on kätevä ratkaisu niin terassille kuin parvekkeelle. Kestävät lasit antavat suojaa niin sateelta ja tuulelta kuin melulta ja pölyltä, ja liukumekanismin ansiosta lasit siirtyvät kätevästi sivuun aina, kun haluat. Tuulilukoilla varustetut lasit kulkevat omilla alumiinikiskoillaan, joissa on kätevät vedenpoistoreiät. Kestävät nailonpyörät on laakeroitu, mikä helpottaa entisestään lasien liukua.
Liukulasituksemme on tehty mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja kestäväksi: esimerkiksi lasielementit voidaan helposti nostaa pois paikoiltaan pesun ajaksi. Profiileissa on kaksoistiivistys, ja ne on varustettu harjalistoin melun ja pölyn vähentämiseksi. Liukulasitusjärjestelmässä ei myöskään ole mekaanisia kuluvia osia. Korkean laadun takeeksi annamme liukulasitusjärjestelmillemme viiden vuoden teknisen takuun.

Terassin lasikatto

GLASLUCKAN-LASIKATTO ON VALOISA JA KESTÄVÄ VALINTA NIIN TERASSEILLE KUIN PARVEKKEILLEKIN.

Glasluckan-lasikatto suojaa tilaasi sateelta ja lumelta, päästäen kuitenkin auringon lämmön ihollesi. Laadukkaista materiaaleista rakennettu lasikatto kestää hyvin niin aikaa kuin säätäkin. Se näyttää hyvältä ja on siten käytännöllinen valinta kaikkiin sellaisiin kohteisiin, joissa tyylikkyys on tärkeää.

KATETTU TERASSI KESTÄÄ

Alumiininen runko on paitsi kestävä, myös näyttävä. Runko on mahdollista valita miltei kaikissa RAL-värikartan väreissä. Katon lasitus on kestävää turvalasia joka kestää suuretkin lumikuormat.

Kaikki rakennuksessa käytetyt osat on valmistettu ruostumattomista materiaaleista, eivätkä luonnonvoimat pääse puremaan niihin. Katoille tarjotaan myös erilaisia lisävarusteita kuten auringonsuojaverhoja.

  • Runko polyesterijauhemaalattua alumiinia
  • Kattolasit karkaistua kahdeksan millimetrin turvalasia, joka kestää iskuja, lämpötilan vaihteluita ja taivutusta.
  • Kattolasin vakioväritys kirkas, mutta sitä on saatavilla myös useissa värisävyissä.
  • Kaikki kiinnikkeet ruostumattomista materiaaleista, jotka kestävät hyvin sekä säätä että aikaa
  • Kattoihin saatavissa lisävarusteina lumiesteet, sadevesijärjestelmä ja auringonsuojaverhot

Terassilasitus valmiiksi asennettuna tai asennusvalmiina

Toimitamme Glasluckan-terassilasitukset mittatilaustyönä joko valmiiksi asennettuina tai asennusvalmiina paketteina tee se itse -miehelle. Voit tilata lasiterassin myös kattavana kokonaispakettina, johon sisältyvät paitsi liukuvat ja kiinteät lasiseinät, runkorakenteet, lasikatot ja ovet, myös haluamasi lämmittimet, kaihtimet, aurinkosuojat sekä muut lisätarvikkeet. Pääset siis nauttimaan heti valmiista terassista!

Haaveiletko omasta terassista? Kysy meiltä myös osaavia perustusten tekijöitä!

LATAA TÄSTÄ ESITE!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!