Tapamme toimia

Lasitusalan ammattilaiset palveluksessanne | Tampere, Hämeenlinna, koko Suomi

Suomen Glasluckan Oy tarjoaa monipuolisia lasi- ja alumiinirakentamisen palveluja Tampereen ja Pirkanmaan, Hämeenlinnan ja Kanta-Hämeen sekä koko Suomen alueella. Toimintamme perustuu korkealaatuiseen asiakaspalveluun sekä tasokkaisiin kotimaisiin lasi- ja alumiinituotteisiin. Tutustu toimintatapoihimme, joiden avulla varmistamme palveluidemme ja tuotteidemme korkean laadun sekä onnistuneen lopputuloksen.

 1. Ota yhteyttä – olemme valmiina palvelemaan! 
  Kun asiakas ottaa yhteyttä, pyrimme reagoimaan mahdollisimman nopeasti.

 2. Perusteellinen kartoitus
  Kysymme tarkkaan asiakkaamme toiveet ja kerromme, millaisia ratkaisuja on mahdollista toteuttaa. Autamme myös suunnittelemaan kohteen, mikäli asiakkaalla ei ole vielä selkeää mielikuvaa haluamastaan toteutuksesta. 

 3. Mittauskäynti ja tarjouspyyntö
  Teemme tarvittaessa mittauskäynnin kohteeseen. Mikäli asiakkaalla on olemassa olevia piirustuksia, erillistä mittauskäyntiä ei välttämättä tarvita. Teemme kartoituksen, mittausten ja piirustusten pohjalta reilun tarjouksen.

 4. Rakentaminen valmiiksi asti
  Rakennamme terassit ja toteutamme lasitukset ja kaiteet niin valmiiksi asti, että asiakas on tyytyväinen. On molempien etu, että projekti saatetaan parhaalla mahdollisella tavalla alusta loppuun saakka!

 5. Avaimet käteen!
  Teemme työmme avaimet käteen -palveluna valmiiksi, jolloin asiakas pääsee nauttimaan niin valmiista parvekelasituksesta ja lasitetusta terassista kuin tyylikkäistä alumiini- ja lasikaiteista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!